Onderhoud & Reparatie

Voorkomen is beter dan genezen! Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onderhoud & Reparatie

Ons team van ervaren BMW/MINI-technici beschikt over de know-how, de testapparatuur, het speciaal gereedschap en vooral de motivatie om uw auto in topconditie te houden. Wij werken met originele kwaliteit onderdelen en onderhouden uw auto exact volgens fabrieksvoorschrift.

Online werkplaatsafspraak

Wordt u geconfronteerd met een waarschuwingslampje, een defect lampje of een lekke band dan kunt u zonder afspraak binnenrijden en gebruikmaken van onze direct-service. Wilt u een afspraak maken dan kunt u gebruik maken van onze onderstaande afspraken planner of kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0413-478217

Direct een afspraak maken

Onderhoudsregistratie

Vanaf 2012 beschikt uw BMW of MINI niet meer over een onderhoudsboekje maar worden uitgevoerde werkzaamheden digitaal geregistreerd in het BMW-systeem.

Juiste registratie van het uitgevoerde onderhoud is van belang voor eventuele garantieverlening vanuit BMW/MINI en is uiteraard waarde-verhogend als u uw auto wilt verkopen.

Wij registreren alle service werkzaamheden digitaal in het BMW-systeem. U ontvangt hiervan een uitdraai. Tevens is het mogelijk om deze in de servicehistorie van uw auto te laden.

Vervangend vervoer

Als uw BMW of MINI bij ons wordt aangeboden voor onderhoud- of reparatie kunt u gebruik maken van een gratis leenauto. U betaalt alleen de verbruikte brandstof.

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring

om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.

Uiteraard is Van Dijk Automobielen B.V. een erkend RDW APK-keuringsbedrijf. Laat u uw BMW of MINI gelijktijdig APK-keuren met een onderhoudsbeurt dan is de APK-keuring gratis. U betaalt dan alleen de wettelijke afmeldkosten.

Schadeherstel

Inbraakschade? Een aanrijding? Vandalisme?

Autoschade is altijd vervelend maar niet altijd te voorkomen. Wordt u geconfronteerd met autoschade dan is het fijn als uw BMW of MINI snel weer in topconditie wordt hersteld en de afwikkeling met de verzekering vlekkeloos verloopt.

Dankzij onze jarenlange ervaring met BMW en MINI herstellen wij uw auto volgens fabrieksvoorschrift en garanderen wij de werking van uw veiligheids- en rijhulpsystemen.

Uiteraard kunt u tijdens schadeherstel gebruik maken van een gratis leenauto. Alleen de verbruikte brandstof betaalt u zelf.

Wij hebben een samenwerkingsverband met vele verzekeringsmaatschappijen en kunnen daarom vaak de financiële afwikkeling rechtstreeks met uw verzekeraar regelen.

Ruitenservice

De ruiten van uw BMW of MINI maken deel uit van het veiligheidssysteem en dragen bij aan een optimale carrosserie-stijfheid. Tevens is de voorruit van een BMW of MINI meestal voorzien van een regen- en lichtsensor, een camera en andere rijhulpsystemen.

Daarom is vervanging specialistenwerk. Niet voor ruitspecialisten maar voor BMW/MINI-specialisten die alles weten van uw BMW of MINI.

Uiteraard vervangt uw verzekeraar uw autoglas graag zo goedkoop mogelijk en wordt u doorverwezen naar een autoglasspecialist. Wij vinden een scherpe prijs ook belangrijk maar willen bovenal uw auto herstellen naar de staat zoals de fabrikant die bedoeld heeft. Na ruitvervanging worden uw rijhulpsystemen opnieuw gekalibreerd.

In de meeste gevallen kunnen wij de afwikkeling van autoglasherstel rechtsreeks met uw verzekeraar afwikkelen en heeft u geen eigen risico .

Storingsdiagnose / software update

Onze goed geoutilleerde werkplaats beschikt over alle BMW/MINI testapparatuur en speciaal-gereedschappen zodat wij uw auto exact volgens fabrieksvoorschrift kunnen

onderhouden.

Wij werken met originele BMW/MINI testapparatuur en zijn daarom in staat snel diagnose te stellen en deze te vertalen naar een onderbouwd reparatie-advies.

Uiteraard bent u bij Van Dijk Automobielen B.V. aan het juiste adres voor softwareupdates, navigatie-updates, het inregelen van originele BMW en MINI rijhulpsytemen, het inleren van nieuw geplaatste accessoires etc. etc..

Bandenwissel / opslag

Uw banden zijn uw contact met de weg! Het correcte gebruik van winterbanden verhoogt uw veiligheid onder winterse omstandigheden en is in sommige landen zelfs verplicht.

10 Van Dijk Automobielen B.V. beschikt altijd over een ruim assortiment nieuwe of gebruikte winterwielsets en de bijbehorende RDCi-ventielen.

Tevens ontzorgen wij u volledig indien u gebruik maakt van onze wielenservice. Terwijl u wacht monteren wij uw zomer- of winterwielen, reinigen wij de wielset die van uw auto afkomt aan de binnen en buitenzijde, inspecteren en administreren wij de staat van uw banden en slaan deze voor uw op tot het volgende seizoen. Uiteraard zijn uw kostbare wielen in onze opslag verzekerd.

Neem contact op  Direct een afspraak maken

Wat we doen

 • In en verkoop van BMW of MINI
 • Financiering / lease
 • Verzekering
 • Onderhoud / reparatie aan uw BMW of Mini (ook leaseauto)
 • Gratis vervangend vervoer tijdens onderhoud (m.u.v. brandstofkosten)
 • Storingsdiagnose / software update
 • Inbouw accessoires
 • APK Keuring
 • Autoschade herstel
 • Airco service
 • Ruit vervanging
 • SCM alarm keuring / inbouw SCM gekeurde alarmsystemen
 • Winterbanden opslag
 • Car cleaning
 • Levering originele onderdelen & accessoires