Onderdelen & Accessoires

Originele BMW en MINI-onderdelen houden uw auto helemaal authentiek. Door onze samenwerking met de merkorganisatie kunnen wij uw vragen over onderdelen snel en vakkundig beantwoorden en hebben wij korte levertijden. Graag zijn wij u behulpzaam bij het selecteren van de door u gewenste accessoires en monteren wij deze voor u in onze werkplaats.

Wielsetten

Uw banden zijn uw contact met de weg! Het correcte gebruik van winterbanden verhoogt uw veiligheid onder winterse omstandigheden en is in sommige landen zelfs verplicht.

Sportieve velgen zijn een sieraad op uw BMW/MINI en kunnen bijdragen aan een nog betere wegligging.

In onze webshop vindt u een grote selectie aan BMW en MINI wielen met zomer of winterbanden. Staat de set van uw keuze er niet bij? Vertel ons uw wensen en wij kijken voor u naar de beschikbaarheid.

De bmw shop

Trekhaken

Van Dijk Automobielen B.V. heeft een zeer ruime ervaring met de montage van trekhaken.

Afhankelijk van het gebruik bieden wij u de keuze tussen vaste, afneembare of elektrisch wegklapbare trekhaken en leveren wij deze zowel origineel als in aftermarket kwaliteit.

Kiest u voor originele kwaliteit dan zijn alle functionaliteiten standaard aanwezig, heeft u optimaal gebruiksgemak onder alle omstandigheden en wordt de trekhaak ingelezen in de software van uw BMW of MINI.

De after-market trekhaak wordt afgestemd op uw wensen; gebruikt u bijvoorbeeld alleen een fietsendrager dan hoeft u geen aansluiting voor een caravankoelkast te laten installeren.

Gepersonaliseerd gemak tegen een aanmerkelijk lagere prijs. Uw besparing kan oplopen tot €750.-. Graag verstrekken wij u nadere informatie en bespreken wij uw wensen.

SCM Alarm

Standaard is uw BMW of MINI voorzien van een startonderbreker in de SCM/KIWA klasse 1.

Heeft uw BMW of MINI een hogere nieuwprijs dan is een aanvullend beveiligingssysteem vaak een eis van uw verzekeringsmaatschappij.

Afhankelijk van uw verzekeraar en de nieuwprijs van uw auto dient deze dan voorzien te worden van een uitgebreid alarmsysteem met hellinghoekdetectie, een terugvindsysteem of een klasse 5 alarm met actieve signalering via een meldkamer gekoppeld aan een GPS-tracker.

In alle deze gevallen dient uw SCM/KIWA alarmsysteem iedere 36 maanden gecontroleerd en gecertificeerd te worden.

Van Dijk Automobielen is SCM/KIWA gecertificeerd en verzorgd de inbouw, het onderhoud of de periodieke controle snel en betrouwbaar voor u.